Ολυμπιακοσ Ζαλγκιρισ / Περιστέρι: Τεστ COVID-19 πριν από το φιλικό με τον Ηρακλή / Αν και κουρασμένος από το ματς στη βαρκελώνη, ο ολυμπιακός βρήκε δυνάμεις στο δεύτερο ημίχρονο και.

Σε κάθε παιχνίδι μεγαλύτερη σημασία έχει ο επίλογος από τον πρόλογο του και ο ολυμπιακός που «λαχτάρησε»« από την ζαλγκίρις στα 12 πρώτα . Αν και κουρασμένος από το ματς στη βαρκελώνη, ο ολυμπιακός βρήκε δυνάμεις στο δεύτερο ημίχρονο και. Ο ολυμπιακός εμφανίστηκε αγνώριστος στα πρώτα λεπτά του αγώνα με τη ζαλγκίρις στο σεφ. Μετά την ήττα στην παράταση από την μπαρτσελόνα στη. Οι λιθουανοί μπήκαν αποφασισμένοι να πουλήσουν ακριβά .

Ο ολυμπιακός εμφανίστηκε αγνώριστος στα πρώτα λεπτά του αγώνα με τη ζαλγκίρις στο σεφ. Περιστέρι: Τεστ COVID-19 πριν από το φιλικό με τον Ηρακλή
Περιστέρι: Τεστ COVID-19 πριν από το φιλικό με τον Ηρακλή from allstarbasket.gr
Μετά την ήττα στην παράταση από την μπαρτσελόνα στη. Σε κάθε παιχνίδι μεγαλύτερη σημασία έχει ο επίλογος από τον πρόλογο του και ο ολυμπιακός που «λαχτάρησε»« από την ζαλγκίρις στα 12 πρώτα . Εντυπωσιακοί οι ερυθρόλευκοι στο δεύτερο ημίχρονο, δεν άφησαν περιθώρια στην ομάδα του ζντοβτς. Οι λιθουανοί μπήκαν αποφασισμένοι να πουλήσουν ακριβά . Ο ολυμπιακός εμφανίστηκε αγνώριστος στα πρώτα λεπτά του αγώνα με τη ζαλγκίρις στο σεφ. Αν και κουρασμένος από το ματς στη βαρκελώνη, ο ολυμπιακός βρήκε δυνάμεις στο δεύτερο ημίχρονο και.

Μετά την ήττα στην παράταση από την μπαρτσελόνα στη.

Οι λιθουανοί μπήκαν αποφασισμένοι να πουλήσουν ακριβά . Εντυπωσιακοί οι ερυθρόλευκοι στο δεύτερο ημίχρονο, δεν άφησαν περιθώρια στην ομάδα του ζντοβτς. Μετά την ήττα στην παράταση από την μπαρτσελόνα στη. Ο ολυμπιακός εμφανίστηκε αγνώριστος στα πρώτα λεπτά του αγώνα με τη ζαλγκίρις στο σεφ. Σε κάθε παιχνίδι μεγαλύτερη σημασία έχει ο επίλογος από τον πρόλογο του και ο ολυμπιακός που «λαχτάρησε»« από την ζαλγκίρις στα 12 πρώτα . Αν και κουρασμένος από το ματς στη βαρκελώνη, ο ολυμπιακός βρήκε δυνάμεις στο δεύτερο ημίχρονο και.

Σε κάθε παιχνίδι μεγαλύτερη σημασία έχει ο επίλογος από τον πρόλογο του και ο ολυμπιακός που «λαχτάρησε»« από την ζαλγκίρις στα 12 πρώτα . Οι λιθουανοί μπήκαν αποφασισμένοι να πουλήσουν ακριβά . Αν και κουρασμένος από το ματς στη βαρκελώνη, ο ολυμπιακός βρήκε δυνάμεις στο δεύτερο ημίχρονο και. Εντυπωσιακοί οι ερυθρόλευκοι στο δεύτερο ημίχρονο, δεν άφησαν περιθώρια στην ομάδα του ζντοβτς. Μετά την ήττα στην παράταση από την μπαρτσελόνα στη.

Μετά την ήττα στην παράταση από την μπαρτσελόνα στη. Η media day της ΤΣΣΚÎ' Μόσχας (pics)
Η media day της ΤΣΣΚÎ' Μόσχας (pics) from allstarbasket.gr
Αν και κουρασμένος από το ματς στη βαρκελώνη, ο ολυμπιακός βρήκε δυνάμεις στο δεύτερο ημίχρονο και. Ο ολυμπιακός εμφανίστηκε αγνώριστος στα πρώτα λεπτά του αγώνα με τη ζαλγκίρις στο σεφ. Οι λιθουανοί μπήκαν αποφασισμένοι να πουλήσουν ακριβά . Σε κάθε παιχνίδι μεγαλύτερη σημασία έχει ο επίλογος από τον πρόλογο του και ο ολυμπιακός που «λαχτάρησε»« από την ζαλγκίρις στα 12 πρώτα . Εντυπωσιακοί οι ερυθρόλευκοι στο δεύτερο ημίχρονο, δεν άφησαν περιθώρια στην ομάδα του ζντοβτς. Μετά την ήττα στην παράταση από την μπαρτσελόνα στη.

Εντυπωσιακοί οι ερυθρόλευκοι στο δεύτερο ημίχρονο, δεν άφησαν περιθώρια στην ομάδα του ζντοβτς.

Σε κάθε παιχνίδι μεγαλύτερη σημασία έχει ο επίλογος από τον πρόλογο του και ο ολυμπιακός που «λαχτάρησε»« από την ζαλγκίρις στα 12 πρώτα . Μετά την ήττα στην παράταση από την μπαρτσελόνα στη. Ο ολυμπιακός εμφανίστηκε αγνώριστος στα πρώτα λεπτά του αγώνα με τη ζαλγκίρις στο σεφ. Εντυπωσιακοί οι ερυθρόλευκοι στο δεύτερο ημίχρονο, δεν άφησαν περιθώρια στην ομάδα του ζντοβτς. Αν και κουρασμένος από το ματς στη βαρκελώνη, ο ολυμπιακός βρήκε δυνάμεις στο δεύτερο ημίχρονο και. Οι λιθουανοί μπήκαν αποφασισμένοι να πουλήσουν ακριβά .

Ο ολυμπιακός εμφανίστηκε αγνώριστος στα πρώτα λεπτά του αγώνα με τη ζαλγκίρις στο σεφ. Εντυπωσιακοί οι ερυθρόλευκοι στο δεύτερο ημίχρονο, δεν άφησαν περιθώρια στην ομάδα του ζντοβτς. Μετά την ήττα στην παράταση από την μπαρτσελόνα στη. Αν και κουρασμένος από το ματς στη βαρκελώνη, ο ολυμπιακός βρήκε δυνάμεις στο δεύτερο ημίχρονο και. Σε κάθε παιχνίδι μεγαλύτερη σημασία έχει ο επίλογος από τον πρόλογο του και ο ολυμπιακός που «λαχτάρησε»« από την ζαλγκίρις στα 12 πρώτα .

Εντυπωσιακοί οι ερυθρόλευκοι στο δεύτερο ημίχρονο, δεν άφησαν περιθώρια στην ομάδα του ζντοβτς. ÎœÎ'ΚÎ'ΜΠΙ ΤΕΛ Î'Î'ΙÎ'
ÎœÎ'ΚÎ'ΜΠΙ ΤΕΛ Î'Î'ΙÎ' from allstarbasket.gr
Αν και κουρασμένος από το ματς στη βαρκελώνη, ο ολυμπιακός βρήκε δυνάμεις στο δεύτερο ημίχρονο και. Εντυπωσιακοί οι ερυθρόλευκοι στο δεύτερο ημίχρονο, δεν άφησαν περιθώρια στην ομάδα του ζντοβτς. Σε κάθε παιχνίδι μεγαλύτερη σημασία έχει ο επίλογος από τον πρόλογο του και ο ολυμπιακός που «λαχτάρησε»« από την ζαλγκίρις στα 12 πρώτα . Οι λιθουανοί μπήκαν αποφασισμένοι να πουλήσουν ακριβά . Μετά την ήττα στην παράταση από την μπαρτσελόνα στη. Ο ολυμπιακός εμφανίστηκε αγνώριστος στα πρώτα λεπτά του αγώνα με τη ζαλγκίρις στο σεφ.

Μετά την ήττα στην παράταση από την μπαρτσελόνα στη.

Μετά την ήττα στην παράταση από την μπαρτσελόνα στη. Ο ολυμπιακός εμφανίστηκε αγνώριστος στα πρώτα λεπτά του αγώνα με τη ζαλγκίρις στο σεφ. Σε κάθε παιχνίδι μεγαλύτερη σημασία έχει ο επίλογος από τον πρόλογο του και ο ολυμπιακός που «λαχτάρησε»« από την ζαλγκίρις στα 12 πρώτα . Αν και κουρασμένος από το ματς στη βαρκελώνη, ο ολυμπιακός βρήκε δυνάμεις στο δεύτερο ημίχρονο και. Οι λιθουανοί μπήκαν αποφασισμένοι να πουλήσουν ακριβά . Εντυπωσιακοί οι ερυθρόλευκοι στο δεύτερο ημίχρονο, δεν άφησαν περιθώρια στην ομάδα του ζντοβτς.

Ολυμπιακοσ Ζαλγκιρισ / Περιστέρι: Τεστ COVID-19 πριν από το φιλικό με τον Ηρακλή / Αν και κουρασμένος από το ματς στη βαρκελώνη, ο ολυμπιακός βρήκε δυνάμεις στο δεύτερο ημίχρονο και.. Μετά την ήττα στην παράταση από την μπαρτσελόνα στη. Ο ολυμπιακός εμφανίστηκε αγνώριστος στα πρώτα λεπτά του αγώνα με τη ζαλγκίρις στο σεφ. Αν και κουρασμένος από το ματς στη βαρκελώνη, ο ολυμπιακός βρήκε δυνάμεις στο δεύτερο ημίχρονο και. Οι λιθουανοί μπήκαν αποφασισμένοι να πουλήσουν ακριβά . Εντυπωσιακοί οι ερυθρόλευκοι στο δεύτερο ημίχρονο, δεν άφησαν περιθώρια στην ομάδα του ζντοβτς.